Силна партия на Global Vision Circle и Zionlionz Soundsystem


Силна партия на Global Vision Circle и Zionlionz Soundsystem

6699

Zion Vision Night е второто празнично събитие, обединяващо две от основните организации на музикалната ъндърграунд сцена у нас – Global Vision Circle и Zionlionz Soundsystem.

Общо 8 диджеи от двете организации ще застанат рамо до рамо, или B2B, за да изпълнят с танцувални ритми от цялата планета столичния клуб "Туинс" (с отворена лятна тераса) довечера.

Събитието започва в 22 часа.

Очаква ни вечер с много положителни емоции, здрави танци и хора с отворено (глобално) съзнание. А в полунощ на дансинга ще се развихри истински спектакъл от две дами, отдадени на танците – денсхол кралицата FLEXY FLAME ще срещне с танцова стъпка черната перла Айша от Гамбия. Партито ще ни държи на крака до ранни зори, поясниха организаторите.

Програмата:

22.00 ч. - Africandro B2B FreakKita
23.00 ч. - Zion B2B Astrala
00.00 ч. - P6U B2B Olaija
1.00 ч. - Dancing Lion B2B Invoke
2.00 ч. - DJ JAM

DANCE Performance:

DHQ FLEXY FLAME (Jamaican style) meets on the dance floor AISHA from Gambia (African Style)


Вход: 5 лв.

Zionlionz Soundsystem са пионери на реге сцената в България и вече 7 години "облъчват" почитателите на клубния живот с позитивна вибрация от Ямайка. Global Vision Circle пък не случайно се самоопределят като "музикални полиглоти", защото на техни събития можете да бъде чута музика буквално от цял свят – африканска, бразилска, индийска, латино, карибска, балканска, както в автентичния им саунд, така и ремиксирана с електронни бийтове.


DHQ FLEXY FLAME води школа за ямайски денсхол танци, но също се увлича и по карибските и африкански стилове. За нея танците са ритуал, който освобождава от всичко негативно, затова, ако искате и вие да разпуснете, можете да я намерите всеки понеделник от 20.00 ч. и събота от 18.00 ч. (начинаещи), както и вторник от 15.00 ч. и неделя 18.00 ч. (напреднали) в клуб Dancehall Aerobic в Зона Б19, ул. "Овче поле" 125.

Айша от Гамбия е автентичен представител на африканската танцова култура. В новооткрита й школа JOKO Dance можете да се докоснете до изключителното богатство и колорит на африканските танци, които разведряват, изморяват и накрая те вкарват в транс! JOKO на уолоф (африкански език) означава "комуникация", чийто подтекст е да не спираме да танцувате и общуваме помежду си.

Уроците по афро танци с Айша в "Юлива Аеробика" всяка сряда от 20.15 ч. и от 14.00 ч. всяка събота.

Студиото се намира на на улица "Раковски" 78.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички