Спечели покана за концерта на The Brand New Heavies


Спечели покана за концерта на The Brand New Heavies

2703

"Спечели с MySound.bg" продължава.

Поредното предложение е на EventEase, организиращи концерта на ейсид джаз ветераните Бранд Ню Хевис (The Brand New Heavies) у нас на 24 април. Както вече информирахме, това е датата, на която зала 3 на НДК ще се преобрази в голям диско клуб с огромна сцена, звук, декори и светлинно шоу.

Двама от вас получават шанса да се сдобият с безплатен пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

През коя година бе предишният концерт на The Brand New Heavies в България?

Очакваме до 19.00 ч. на 22 април.

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Brand New Heavies

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Шоуто на Бранд Ню Хевис в столицата е част от юбилейното турне на формацията по повод 20-годишната й сценична дейност. Британците, които успяха да превърнат джаз, фънк и соул музиката в толкова любими и танцувани от няколко поколения българи, съдадоха магнетичните хитове "Never Stop", "You Are The Universe", Dream Оn Dreamer", "Back To Love", "Apparently Nothing" и много други.

Бандата издаде компилацията "Best Of 20th Years" (2010), в която събра своите знакови парчета, а сега ще ги представи и на концертната си обиколка.

Бранд Ню Хевис е първата група на Острова, която взриви лондонските заведения с модерната си музика и сложи начало на съвременната клубна култура. Публиката, която дотогава обичаше да танцува на фънк музиката от 70-е години, се влюби в ейсид джаза и издигна бандата на Саймън Бартоломю в култ.

През годините Хевитата регистрираха десетки хитове в челните места на британските и американските класации за сингли, за денс, за клубен саунд, за ар-ен-би и хип хоп музика, а албумите им са с платинен статус по продажби.

Все още имаш шанс да спечелиш безплатни пропуски за първата изява на хип-хоп величията Джънгъл Брадърс (Jungle Brothers) у нас, както и за юбилейния мегаконцерт в чест на Йосиф Цанков.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички