Swing Night се завръща в Строежа за пети пореден сезон


Swing Night се завръща в Строежа за пети пореден сезон

4006

Swing Night, традицонното суинг парти на The Smugglers Collective и клуб Строежа, се завръща за пети пореден сезон този четвъртък, 3 октомври.

Диджеите от колектива канят в столичния клуб всички фенове на суинг, рок-ен-рол, рокабили и ритъм-ен-блус музиката от 30-те години до днес на парти с много танци и добро настроение.

The Smugglers Collective отново са подготвили експлозивния си микс от гореизброените стилове! Ще звучат хитове както на позабравени изпълнители като Louis Prima, Wynonie Harris, Elvis Presley, Wanda Jackson, Fats Domino, Ray Charles, Jackie Wilson, Buddy Holly, Duke Ellington, Stray Cats, така и на по-младите попълнения в жанра като суинг титаните Cherry Poppin' Daddies, Brian Setzer Orchestra, Royal Crown Revue, Si Cranstoun, Big Bad Voodoo Daddy, Ray Collins’ Hot Club и много други.

За незапознатите: Swing Night е партито, от което в края на 2008 се зароди всеобщият интерес и мания по суинг и рок-ен-рол музиката, танците и винтидж културата и което вече пета година продължава да радва феновете на отминалите, но в никакъв случай забравени епохи.

Очаквайте още изненади и незабравими партита от The Smugglers Collective и през сезон 2013-2014.

А за четвъртък си пригответе доброто настроение и танцувалните обувки и заповядайте на Swing Night, приканиха организаторите.

Шоуто започва в 21.00 ч.

Вход: 3 лв.

Swing Night се провежда с приятелското рамо на Jack Daniel’s.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички