Виж дали не печелиш поканa за концерта на Шай Маестро


Виж дали не печелиш поканa за концерта на Шай Маестро

3964

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на "Кантус Фирмус" и Класик FM радио, организиращи концерта на Шай Маестро (Shai Maestro) в Sofia Live Club на 29 май.

Три ДВОЙНИ покани очакват - с комплименти, късметлиите. А те са все дами: Ралица Янкова, Елица Бенова и Ива Кобарелова, чиито имена бяха изтеглени в редакцията на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година е основано триото на Shai Maestro?

Правилното е: през 2010.

На печелившите - честито!

Шай Маестро e най-младият и популярен израелски джаз пианист. Гостът ще се представи у нас с трио, в което са перуанският контрабасист Хорхе Рьодер и израелският барабанист Зив Равиц. За почитателите на романтичната джаз мелодичност, те ще изпълнят както авторска музика, така и някои от най-популярните джаз стандарти.

Въпреки че е само на 25 години, Шай Маестро е един от най-известните музиканти не само в родната си страна, но и в САЩ, където живее от няколко години. Той започва да свири класическо пиано едва на 5-годишна възраст. Първият му досег с джаза е на 8 години, когато слуша Гершуин в изпълнение на Оскар Питърсън. След като завършва музикалното си образование в Израел, Шай се премества в Ню Йорк, където се изявява с известни джаз музиканти в престижни клубове и концертни зали. Често изпълнява и класически рецитали. През 2006 участва в турне със световноизвестния контрабасист Авишай Коен, като свири и в три негови албума.

Шай Маестро се отделя от бандата на големия музикант, за да създаде собствено трио през май 2011.

А ти все още можеш да спечелиш от MySound.bg и Loud Concerts ЛИЧНА СРЕЩА с Анайълейтър (Annihilator), които ще свирят на Loud Festival 2012 (Терминал 2 на столичното летище) на 3 юни.

Виж как ТУК!

Един от вас пък ще се сдобие и с маркова фланелка с логото на Loud Festival 2012.

Подробностите - ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички