Виж кой спечели безплатен пропуск за концерта на Iyeoka


Виж кой спечели безплатен пропуск за концерта на Iyeoka

3780

Поредното издание на любимата ви рубрика"Спечели с MySound.bg" завърши.

Този път предложението бе от нашите приятели Event Zone, организиращи концерта на Iyeoka Okoawo в България с приятелското рамо на Zagorka Fusion.

Както е известно, актуалната соул и джаз вокалистка ще пее в Баш бар на къмпинг "Градина" до Созопол от 23.00 ч. на 3 август.

Един от вас получи уникалния шанс не само да спечели безплатен пропуск за горещото събитие, но и да се наслади с компанията си на цял кашон Zagorka Fusion*.

Името на късметлията бе изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Къде е родена Iyeoka?

Правилното е: Бостън, Масачузетс, САЩ.

Честито на Георги Тотев!

Първата формация на Ийъока - както се произнася нейното име на родния й нигерийски диалект "есан", е The Rock By Funk Tribe.

Изпълнителката става част от TEDx с изключителните си "лекции", поднесени с тихия ритъм на ударен инструмент и пленяващ глас. Певицата пуска плочата "Black Аnd Blues", микс от джаз, блус, фънк, госпъл и поетични творби през 2004. Нейният втори студиен албум, "Hum The Bass Line", излиза през 2008. В него тя си партнира с печелилите и номинирани за "Грами" африкански изпълнители Angelique Kidjo, Les Nubians, Sierra Leone's Refugee All Stars, Vieux Farka Touré, Vusi Mahlasela и The Soweto Gospel Choir. През същата година e премиерата на нетипичния кавър на "Desire" на U2 от African Underground All Stars с нейно участие.

През 2009 Okoawo започва работа с продуцента Дейвид Франц (David Franz) и музикалната къща Underground Sun като добавя лек електро соул нюанс в парчетата си. Така създава магнетичните "This Time Around" и "Run Into The Rain". Третият и много успешен албум "Say Yes" се появява през ноември 2010. Сингълът от него - "The Yellow Brick Road Song", бързо набира популярност и е включен в HBO продукцията How To Make It In America и сериала на USA Network Fairly Legal.

Това е първият по рода си еволюиращ албум™, като синглите към него се добавят и разпространяват безплатно сред слушателите след закупуване на първоначалния му вид.

Несъмнено "Simply Falling" е най-големият хит на чаровната вокалистка с почти 12 милиона гледания в YouTube. Възможно ли е след него някой да не каже "Да" на кадифения й глас?

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички