Виж кой спечели покана за концерта на Manhattan Transfer


Виж кой спечели покана за концерта на Manhattan Transfer

3565

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

Този път предложението бе на "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи концерта на Манхатън Трансфър (Manhattan Transfer).

Знаменитата вокална формация ще пее в зала 1 на НДК тази събота, 5 ноември, от 20.00 ч. в афиша на популярния фестивал "Мюзик Джем" (Music Jam). Имената на тримата късметлии бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година са сформирани Manhattan Transfrer
?

Правилното е: 1969.

Печелившите са Мартин Танов, Росен Найденов и Мимоза Бойкова.

Честито!

Голяма част от участващите в поредната надпревара са се подвели от питането, отговаряйки с годината на дебюта на формацията, а не кога се събират музикантите.

Манхатън Трансфър докосват сърцата на публиката по цял свят с въздействащи вокали над четири десетилетия. Изключително успешната кариера на музикантите е плод на дългогодишен опит, много труд и постоянство.

Веднъж превърнала се във фактор на световната музикална сцена, талантливата четворка вълнува и публиката, и критиката. Четиримата изпълнители моделират до съвършена симбиоза изключителната вокална техника, която ги превръща в едни от най-характерните и разпознаваеми вокални джаз формации изобщо. Албумът "Vocalese", който демонстрира блестящо успешно разработената техника на изпълнение, им донася 12 номинации за"Грами", от които Манхатън Трансфър печелят 3.

Спечели с MySound.bg продължава с изкушението да се сдобиете с актуалния албум на Давид Гета (David Guetta) - "Nothin' But The Beat".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички