Виж кой спечели пропуск за Drum And Jazz 2012


Виж кой спечели пропуск за Drum And Jazz 2012

3724

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Двама от феновете на интригуващия микс от дръм-ен-бейс и техно от една страна, и авангарден джаз с традиционни фолклорни мотиви, отиват на фестивала Drum And Jazz 2012 безплатно благодарение на нашите приятели от H.M.S.U., организиращи седмото издание на събитието. Както MySound.bg отдавна извести, то ще се състои в столичния парти център "4 км" от 21.00 ч. на 17 ноември.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой е най-новият член на проекта Бalkansky?

Правилното е: Теодосий Спасов.

Честито на Теодора Тодорова и Габриела Христова.

Участниците в Drum Аnd Jazz 2012 ще се развихрят в две зали, сред арт декорацияу културни активности на ММУУЗЗАА и 3D mapping инсталации.

Вдъхновяващите музикални изпъления на Utah Jazz, Бalkansky в състав: Теодосий Спасов, Янка Рупкина, Иво Христов, Иван Георгиев и Иван Шопов (Cooh), Alis (Subeena), и артистите от H.M.S.U. ще бъдат представени както следва:

Jazz зала

22:30 - 23:30 - Alis (aka Subeena)
23:30 - 01:00 - Бalkansky
01:00 - 03:00 - Utah Jazz
03:00 - 04:00 - Konspirator
04:00 - …. - Mocks

Drum зала

21:00 – начало
22:00 - 23:30 - Exo
23:30 - 01:00 - acidtrip
01:00 - 02:30 - Targy
02:30 - 04:00 - Ogonek

Билeти за събитиетo могат да бъдат закупени на цена от 15 лева от разпространителната мрежа на www.EventimM.bg., а в деня и на място цената на пропуските става 25 лева.

Проектът Бalkansky в неговия пълен състав - феноменът Теодосий Спасов, машината за бийтове Иван Шопов - Cooh и продуцентът Иво Христов, ще представят аудио-визуалната си приказка – албума, носещ магическото име "Оренда". Като допълнение към това изживяване, почитателите ще могат да се насладят на изпълнението на известната българска певица Янка Рупкина и гайдаря Иван Георгиев.

Публиката ще бъде свидетел на презентацията на още един нов за България диск - "Groove Therapy", на един от най-мелодичните артисти в световната дръм-ен- бейс сцена - Utah Jazz. MixMag определят проекта за "албум на юни 2012", а DJ MAG го сравняват със станалите класика "High Contrast" и "Calibre".  

Израсналата във Великобритания Alis, която е с българо-италиански корени, има си издания за лейбълите Planet Mu и Opit, a работата й с артисти като Jamie Woon, Om Mas Keith и Surgeon, говори достатъчно за нейния талант.

На събитието ще се изяви и цялото HMSU крю: Acidtrip, Cooh, EXo, Konspirator, Mocks, Ogonek, Targy, което се случва все по-рядко на територията на България поради изключително натоварената програма на артистите.

Още - на:

www.hmsu.org
www.facebook.com/DrumAndJazz
pr@hmsu.org
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички