Viva La Mexico: гореща салса и пикантна мексиканска кухня


Viva La Mexico: гореща салса и пикантна мексиканска кухня

5051

Почти в деня на един от националните празници на Мексико – денят на Бенито Хуарес, SALSAlon N8 - Viva La Mexico! ще ни пренесе в страната на ацтеките с колоритно фотопътешествие, силно латино американско присъствие и автентична мексиканска вечеря.

Партито е в столичния клуб Funky Kitchen от 21 часа довечера.

Храната ще бъде майсторски приготвена от Луис Монтеро – мексиканец по рождение, и артист в кухнята по призвание. И понеже по думите на самия Монтеро "мексиканците са много добри певци, но сравнително слаби танцьори на фона на братовчедите си от Куба и Пуерто Рико", Салса Докторите основно ще почерпят музикално вдъхновение от обичайните си източници - Колумбия, Куба, Пуеро Рико, уточниха организаторите от Global Vision Circle.

Всъщност в Мексико се танцува повече кумбия, отколкото салса, а N8 - Viva La Mexico! ще е поредният SALSAlon, внасящ живителна струя автентичен латиноамерикански дух в света на школуваната, глобализирана салса.

Часът, поветен на кубинския сон (от 21.00 до 22. 00), "който ще даде възможност на всички кавалери с усет към деликатността и финеса на тази музика да зарадват дамите с танц в стил, съвсем различен от спортната агресивност, на 21 век", остава, припомниха организаторите.

Вход 5 лв.

Очаквайте на 14 април SALSAlon N9, посветен на Венецуела, с автентична кухня, визия и танцуващи венецуелци!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички