За 24 май CITY TV пуска Годишните музикални награди 2014


За 24 май CITY TV пуска Годишните музикални награди 2014

4049

По случай 24 май – Деня на българската просвета и култура, CITY TV посвещава празничния уикенд на българската музика.

В 9 вечерта музикалната телевизия ще излъчи пълен запис на Годишните музикални награди на БГ Радио 2014 от Благоевград. Освен в събота в 21.00 ч., зрителите ще могат да видят кои са големите победители от церемонията и всички нови песни, представени на 9 май, и в повторението в сряда, 28 май от 22.00 ч.

Както MySound.bg нееднократно писа, на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2014 своите премиери направиха десет чисто нови български песни: "Видимо доволни" – Криско и Мария Илиева, "Закъснявам, човек" - Графа, Прея и Печенката, "Къде си, брат?" - Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc’ и Dexter, "Изгрева и залеза" – Pavell & Venci Venc’ feat. Сантра, "Несбъдване" – Б.Т.Р. и Мариана Попова (трети сингъл от актуалния албум на рокаджиите), "Отначало" – Камелия Тодорова, "Самурай" - Жана Бергендорф, "Един момент" - Соня Мембреньо, "В реда на нещата" - Михаела Филева и Били Хлапето и "Лятото" – Лео, Играта и Starlight.

По случай Деня на българската писменост БГ радио пък пуска нова обновена и по-модерна версия на мобилното си приложение за iPhone, Ipad и IPod Touch.  През 2010 радиата от Communicorp Group бяха първите в България, които пуснаха собствени апликации и от тогава радиото е вече винаги със слушателите, където и да се намират – и в България, и в чужбина. Обновеното и усъвършенствано приложение за iOS системата на приложението на БГ Радио включва чисто нов дизайн и динамичен бекграунд, възможност за споделяне и харесване на песни, които звучат в момента в ефир, информация за тях, радиото и програмата му.

От медията обещават съвсем скоро то да работи и за телефони с останалите операционни системи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички