Братя с грим: A Tribute To Rammstein фронтално в часа на Плешивото куче тази събота


Братя с грим: A Tribute To Rammstein фронтално в часа на Плешивото куче тази събота

1427

Меломанските приключения на Плешивото куче продължават и тази събота.

• Тежко, тежко, но... не давайте вино: да увеличим волумето на макс и да приветстваме цяла дивизия войни на индъстриъла.

- "A Tribute To Rammstein". 13 дяволски парчета, почитащи колоритната шайка източноберлинчани и които репродуцират музика не само в собствените си албуми, а и идеи и въпроси, които си позволяват да поставят на глобално ниво, изведени от уж само регионална проблематика

- В компилацията шапка пред гигантите свалят артисти, които или са се вдъхновили от германската машина, но са открили собствения си път насетне, или са знаменити музиканти, пред които самите Рамщайн с в поклон. 30 години след началото на пътя

- В "балона" на фронтмена Тил Линдеман. Отшумя ли скандалът, в който беше въвлечен по обвинения в сексуално посегателство? Каква е днешната съдба на дискографията на (отдавна не) "Новото германско чудо" 

- Що е то Нойе дойче веле и Нойе дойче херте?

• Винаги различен и винаги актуален – немският диджей, музикант, продуцент и собственик на няколко дискотеки Свен Вет движи техно звука напред от десетилетия. Той слуша и пуска музика само и единствено на плочи вече 35 години.

- Германският транс динозавър за състоянието на съвременната електронна сцена

- В "музикалната джунгла", води Папа Свен

- "Вашата пот" и нашите Крафтверк

• Пожелахте да чуете: Два плюс йеден, мегапопулярно в Източна Европа седемдесетарско трио, създадено във Варшава през 1971 година.

- Елжбета Дмох, Януш Крук и Сезари Сльонзак в класациите за сингли на далечна Япония

- Концертната колекция "Performance On The Road" събра най-известните песни на групата. Сред тях е и един от най-ранните успехи на състава - "Czerwone sloneczko". Малката плоча излиза през 1972 година.  

• "Дали в събота или в неделя"? Питат Лили Иванова и Асен Гаргов.

"Плешивото куче" с автор и водещ Ивайло Кицов се излъчва по програма "Христо Ботев" по БНР всяка събота между 16.00 и 17.00 часа. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички