М-тел пусна мобилно DJ радио


М-тел пусна мобилно DJ радио

9349

М-тел“ пусна мобилно DJ радио в мрежата си.

Потребителите на услугата „Водафоун Лайф“ вече имат уникалната възможност да слушат първия в България и по света 24-часов аудио канал „DJ радио“, съобщи мобилният оператор..

Радиото излъчва модерна танцувална музика и представя версии на най-големите световни хитове в момента, определени от класации, представящи мнението на младите и активни хора, както и на световните диджеи.

DJ радио“ дава на клиентите и удобството да виждат на екрана на своя телефон името на изпълнителя и музикалното парче, което тече в момента, а също и на това, което следва.

Без реклами и водещи, този канал е мобилно забавление, достъпно навсякъде - на път, на плажа и т. н. Музикалната база данни се опреснява всеки четвъртък, което гарантира, че плейлистите са винаги свежи и актуални.

DJ радио“ съдържа гост-участия на известни български и световни диджеи, сетове на живо и т.н.

Услугата е достъпна за потребителите на мобилния портал както през телефони от трето поколение, така и през обикновен GPRS телефон.

За да се наслаждават денонощно на музикалния канал, клиентите на „Водафоун Лайф“ трябва единствено да направят своя месечен абонамент за 1,89 лв.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички