Мария Илиева с най-мечтания старт на турнето си. Певицата започна серията от концерти с три поредни дати в Северозапада


Мария Илиева с най-мечтания старт на турнето си. Певицата започна серията от концерти с три поредни дати в Северозапада

1451

Нестихващи аплодисменти, публика на крака и сълзи от щастие и емоция – с това ще остане в историята началото на турнето на Мария Илиева.

Както MySound.bg вече писа, то започна от Видин на 2 октомври.

"С благодарност за цялата любов, с която ме дарявате през всички тези години, аз и моите музиканти ще ви дадем нашата тази вечер!" – с тези думи Мария Илиева откри близо двучасовите спектакли на Драматичните театри във Видин, Монтана и Враца. С бенд от деветима музиканти и перфектен звук, осветление и мултимедия, осигурени от Rental Media Group, певицата поднесе изживяване, което ще се помни дълго.

Публиката не ѝ остана длъжна. "Не съм си и мечтала за по-топло посрещане", сподели Мария. Публиката – в най-разнообразна възраст – танцуваше и пееше на всяка песен, а обменът на енергия беше осезаем.  Мария Илиева блестеше с рокли, специално изработени за нея и турнето от Радичев. На сцената се изявиха и трио Тринити, които не само изпълняваха беквокалите, но и получиха възможност да изпеят две от авторските си песни "Съвършен" и "Буря".

Концертите откри Габриела Колева GABO. И четирите безкрайно талантливи певици са участници в предишни сезони на "Гласът на България". Мария сподели от сцената, че е изключително щастлива да бъде треньор в 10-ия юбилеен сезон, защото я среща с нови и нови музикални феномени.

Следващите дати от турнето на Мария Илиева са на 9 октомври в Сандански, 16 октомври в Пловдив и 19 октомври Благоевград.

Билетите са в продажба на epaygo.bg, grabo.bg и на всички каси на EasyPay.

Facebook: Maria Ilieva
    
Снимка: Олег Котов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички