Ъртденс 2007 свързва село Кокаляне с над 300 града на планетата


Ъртденс 2007 свързва село Кокаляне с над 300 града на планетата

3099

За четвърта поредна година България ще стане домакин на Глобалния фестивал за мир "Ъртденс" – най-голямата музикална проява на Земята, която миналата година се случи едновременно в 340 града в 57 страни.

На 14, 15 и 16-ти септември областта на Национална GPS станция над с. Кокаляне, намираща се на 13 км. от София, ще се превърне в арена на една уникална по рода си за страната проява. Очаква ни място с невероятна гледка едновременно към Витоша, Панчарево и София, две сцени с над 100 kW озвучаване и светлини, специални декорации, визии и пърформанси, къмпинг, дневна програма със семинари, кино и видео връзка с Ъртденс-партита от другите краища на света.

Специални гости на събитието са английското етно-ембиънт гуру Банко Де Гая и датският продуцент и диджей Иън Ион, част от легендарните Кокс Бокс и Сайко Под, който ще представи своята продукция на живо, както и диджей сет.

Освен това участието си потвърдиха и едни от най-горещите имена на световната прогресив хаус сцена - Снейк Седрик от Унгария, Ви-Сег и Ел Ниньо от Гърция.

Музикалната програма на събититето ще включва още изпълненията на живо и сетове на над 30 участнищи от България в стилове като хип хоп, брейк бийт, дръм енд бас, хаус, транс и чил аут, сред които Виктор’с Моб, Климент, Артмосферик тийм, диджеите от Mагратеа, Метрополис, Ейч Ем Ес Ю, както и Кнас, Бобо, диджей Юли Джи и много други.

Мисията на Ъртденс обединява танцуващите по цял свят в едно по-различно парти, чиято аудио-визуална програма върви ръка за ръка с осъзнаването на хуманитарни, социални и екологични проблеми.

Магратеа и Тенк.сиси, организатори на Ъртденс София, с любезната подкрепа на Министерство на Културата, Министерство на Отбраната и Столична община, имат за цел да продължат кампанията от миналогодишното издание, която събра средства за залесяването на площ от четири декара в Природен парк “Витоша”.

Специално внимание в рамките на семинарите и предварителната кампания около събитието, ще бъде обърнато на темата за глобалното затопляне и какво всеки от нас може да допринесе за намаляване на емисиите от въглероден диоксид. Повече информация за Ъртденс София 2007 може да намерите на интернет сайта: www.earthdance-sofia.com.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички