Anneke Van Giersbergen ще раздаде автографи в София


Anneke Van Giersbergen ще раздаде автографи в София

4246

До концерта на един от най-емблематичните женски вокали в рок музиката - Anneke Van Giersbergen, остават два дни.

Както MySound.bg своевременно огласи, прелестната бивша певица на култовите The Gathering ще представи най-доброто от новия си, пети  самостоятелен албум - "Drive", на  шоу в столичния клуб Rock It на 28 ноември. Същата вечер в  репертоара на холандската прима ще присъстват бързи, бавни, весели и акустични парчета от предишните ѝ творчески периоди. От времето в The Gathering през изявите с Aqua de Annique и до диска "Drive" e разходката в приказния свят на Anneke, който ще "прелетим", поясняват организаторите от BGTSC.

Anneke пристига със своята група в деня на концерта и ще е тук само за него. След края ще остане за няколко часа в клуба, за да се срещне и раздаде автографи на феновете, посетили събитието, като при всяка възможност няма да откаже и снимка.

Концертът е без подгряващи.

Билетите за него са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos,Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO Груп, Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на бар Rock It, ще струват 50 лв.

Специално обръщение на харизматичната певица към феновете - тук:
https://www.youtube.com/watch?v=Osd7_Mm4fK4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички