Аs Able As Kane преди Rеd Hot Chili Peppers в София


Аs Able As Kane преди Rеd Hot Chili Peppers в София

3477

Британците Аs Able As Kane (А.А.А.К.) ще подгряват за Rеd Hot Chili Peppers (RHCP) (Ред Хот Чили Пепърс) на концерта им София, съобщиха от "София Мюзик Ентъпрайсис", организиращи първото шоу на звездните калифорнийци в България.

Както MySound.bg нееднократно информира, то ще се състои в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 1 септември.

За съжаление нито една от предложените над 15 български групи не беше одобрена за съпорт от мениджмънта на артистите, допълват от СМЕ.

Англичаните силно са впечатлили с представянето си титаните и били поканени да свирят на всичките им концерти през август и септември. Освен у нас, бандата ще подгрява концертите на RHCP в Прага, Загреб, Букурещ и Атина.

Бунтарите от А.А.А.К. започват да правят музика още в края на 80-те години. В началото те свирят главно по улиците на Манчестър, но якият им индустриален звук бързо ги изстрелва на челни позиции сред любителите на тежкия саунд. Групарите набират скорост както на Острова, така и в останалата част на Европа. А.А.А.К. са сравнявани с Prodigy, Nine Inch Nails, Ministry и Пъблик Енеми (Public Enemy).

Формацията стартира кариерата си като дует, но скоро към тях се присъединяват още трима музиканти. Живите изпълнения на бандата са винаги на изключително високо ниво, поднасяйки истински спектакъл на сцената.

Билети за концерта на Red Hot Chili Peppers все още могат да бъдат закупени на цени от 90 лв. до 200 лв. в касите на TicketPro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички