Аудио-визуалната Фрактура навършва 13 години


Аудио-визуалната Фрактура навършва 13 години

5162

Най-старото предаване за рок и метъл у нас  - "Фрактура", навършва 13 години в ТВ ефира днес.

По този повод неговият автор и продуцент Васко Катинчаров (на снимката) ще отбележи годишнината със специално издание на шоуто. "13 години "Фрактура" ще стартира в ефира на телевизия "Диема" точно в полунощ на 26 срещу 27 юни (неделя).

В продължение на два часа ще видим най-доброто от предаването за тези години. Акцентът ще бъде сложен върху кратки забавни откъси от интервюта с Metallica, Soulfly, Таря Турунен (Tarja Turunen), Scorpions, Cradle Оf Filth, Уайснейк (Whitesnake)Амофис (Amorphis), Kreator, Sodom, Hypocrisy, Helloween, Biohazard, Deicide, Apocalyptica, У.А.С. П.(W.A.S.P.) и много други.

"13 години са сериозно постижение за телевизионно предaване и искрено се радвам, че толкова дълго време "Фрактура" продължава да съществува. Благодарен съм на зрителите, на колегите с които съм работил през годините, и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и предаването ми", коментира Васко Катинчаров.

"Фрактура" винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни изпълнения. Всичко, свързано със световната и българската рок сцена е вече 13 години в телевизионния ефир - всяка неделя от 24.00 часа и пълно повторение всеки петък от 0.30 ч.

"Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" с любезното  съдействие на Jack Daniel’s.

Началото на предаването е поставено от Катинчаров през юни 1998. Дълги години то се излъчва по ММ, но след като каналът е закрит, се мести в "Диема".

В 676 предавания зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички