Авторски рок за Гого от Тоника в столицата на 26 април


Авторски рок за Гого от Тоника в столицата на 26 април

5715

Благотворителен рок концерт, средствата от който ще отидат за лечението на Гого от Тоника, организират групите Ауейк (Awake), П.И.Ф. (P.I.F.) (на снимката), Йерихон, Джереми (Jeremy) и Дер Хундс (Der Hunds).

Събитието е в"Sofia Live Club" от 20 часа на 26 април, понеделник. Всяка от групите ще зарадва феновете си с авторски парчета, а за любителите на музиката на Тоника сборна формация Babas And The Diados, ще изпълни няколко от легендарните им хитове.

Един от най-емблематичните гласове на българската поп музика – Георги Найденов от група Тоника, страда от „синдрома на Лу Гериг” (болест на моторните неврони), причиняващ пълна парализа и смърт.Основната част от сумата за операцията е събрана благодарение на бързата и задружна реакция на българските музикални среди. Все още са необходими средства за транспорт, рехабилитация и административни разходи и рок феновете се надяват да дадат своя принос.                 

Входът ще бъде по желание на гостите, които ще могат да отделят колкото пари преценят – събраните средства ще бъдат преведени директно по сметките за набиране на помощта.

За тези, които искат да помогнат:

Банковата сметка е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20, Георги Димитров Найденов,

Tелефон: 0889 38 00 30.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички