Behemoth на корицата на Про-Рок


Behemoth на корицата на Про-Рок

3833

Фронтменът на Behemoth - Adam "Nergal" Darski,е на корицата на новия брой на списание "Про-Рок", който ще бъде в продажба от 25 февруари.
 
Дългият и тежък път, който поляците изминаха от нахъсани хлапета с мъртвешки грим, родени в мрачните територии на Източна Европа, до най-уважаваната екстремна метъл банда на новото хилядолетие, може да буди само възхищение. През годините музикантите не обърнаха внимание на язвителните забележки на журналистите за театралния си имидж, подминаваха с ехидни усмивки хейтърите и техните обвинения, че са се продали на индустрията, и вместо да забавят темпото, закрачиха с още по-уверена стъпка към успеха. На корицата на "Про-Рок" виждате личност, по-голяма от живота и по-силна от смъртта – неуморимият Adam "Nergal" Darski. Онзи, който избра да се бори и отказа да сведе глава дори под най-жестоките удари на коварната съдба. Истинският Сатанист.

Още в броя

From The Underground Anad Below:
В този брой Kampfar, Skya Architect, Morbus Chron, Alcest. В рамките на FTUAB стартира и новата ни рубрика Torden In HellBG, в която авторът Торден ще дълбае дълбоко в родния ъндърграунд и ще представя demo(n)s and diamonds…

Приложението за юнашки метъл:
Rhapsody Of Fire, Persuader, Ring Of Fire, юнашките прогнози на екипа както и
читателската присъда 2013, Iced Earth, Within Temptation, Cynic, Of Mice And Man, Flotsam And Jetsam, Caliban, I Кilled The Prom Queen

Рубрики:
Скенер – Jethro Tull
Историята на една обложка – BotchBotchWe Are The Romans
Историята на един класически албум – MeshuggahDestroy Erase Improve
Произведено в България – Default, Еридан, Shambless
Новата рубрика за концептуалните албуми стартира с Frank Zappa Joe’s Garage
Дебют на страниците на "Про-Рок" прави и Велин Станев – мнозина от вас сигурно помнят култовата му книга от 90-те "Превъплъщенията на хеви метъла".

Очаквайте в новия брой още повече ревюта, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми. Седмица след излизането му, ще може да го закупите и в електронен вариант от сайта www.pro-rock.net, информират колегите.

Междувременно, те стартираха нова инициатива от средата на февруари.

През два месеца ще предлагаме в електронен вариант бъндел (сборник) на най-добрите статии, излизали през годините в списанието, на цена от 3 лв. Започваме с такъв за траш метъла – върху повече от 200 страници ще откриете интервюта с 60 групи и сборните и аналитичните ни материали, посветени на стила. Материали без маска и без грим – така, както са излизали в предни броеве на списанието – частици от миналото  - поясняват от сърцатия екип на изданието - задължителен за всеки олдскуул или новопрохождащ траш фен.

Be informed or be dead!

За повече информация:
www.pro-rock.net

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички