Безплатен музикален маратон през 2012


Безплатен музикален маратон през 2012

5945

Истинско музикално пиршество очаква любителите на музиката през 2012.

С конкурса "Остана ли ти глас след снощи?" всеки има шанс да спечели златен билет за най-големите концерти на любимите си изпълнители, гостуващи в България, и да бъде в центъра на купона през цялата 2012.

Желаещите да участват трябва да запишат клип как пеят сами или със свои приятели на парти, концерт, в парка, у дома и навсякъде другаде. Записаният клип трябва да се качи във Facebook - на facebook.com/zlatenbilet. Конкурсът продължава до 30 септември, след което победителят ще бъде изтеглен с томбола. Голямата награда е златен билет, осигуряващ безплатен пропуск за най-големите концерти на гостуващи изпълнители в България. За първите участници ще има и насърчителна награда – специален бинокъл от Tantum Verde, с който новите им собственици ще могат да проследят отблизо всички големи концерти.

Конкурсът "Остана ли ти глас след снощи?" се провежда с подкрепата на Tantum Verde.

"Хората, които обичат музиката, се наслаждават често на концертите на своите любими изпълнители. С този конкурс искахме да дадем възможност на един от тях да се забавлява от сърце през цялата 2012. Винаги феновете пеят с пълно гърло и често остават без глас от много емоции и еуфорични викове. Затова нарекохме конкурса "Остана ли ти глас след снощи?". Нашите продукти – таблетките Tantum Verde, облекчават гърлото при напрежение и болка в резултат на продължително викане и пеене с пълен глас. Това ги прави добро решение, за да може всеки да се наслаждава пълноценно на любимите си групи и да пее на щури партита, без да се притеснява за своя глас", споделя Цеца Ангелова, продуктов мениджър в CSC Pharmaceuticals Ltd. – България, организатор на конкурса.

Според дефиницията на организатора златният билет Tantum на стойност 1 000 лв. представлява възможност да посетите най-големите концерти на чуждестранни изпълнители, които ще се проведат на стадион, в рамките на Република България от 1 януари до 31 декември 2012.

Подробности за конкурса и условията за участие - във Facebook страницата на конкурса:

facebook.com/zlatenbilet

Таблетките за смучене Tantum Verde облекчават болезнени възпаления и болка в устната кухина и гърлото, възпаление на ларингса, на сливиците или на венците.

Лекарствен продукт без лекарско предписание. Съдържа бензидаминов хидрохлорид.

За повече информация прочетете листовката.

http://www.tantum-verde.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички