Българо-белгийска Furious Fiesta в Soul In Da Hole


Българо-белгийска Furious Fiesta в Soul In Da Hole

4479

Готови ли сте да скачате?

Да мятате тениски, сутиени, боксерки и (в най-лошия случай) запалки по фронтмена на групата? Ако отговорът на тези въпроси е "да", мястото е столичният джаз-бар Soul In Da Hole.

Събитието е от 21.00 днес.

Furious Fiesta ще събере две страхотни групи, чиято неизбежна среща ще ви накара да се чудите защо това не се е случило по рано! На една сцена ще свирят белгийската ска-рок банда Skarbone 14 и забавните чалгамъфини от Кю-чек (Q-Check).

Чуждите гости са една от най-постоянните и купонджийски групи в Белгия. Концертираща от далечната 2001 година и издала 4 албума, 8-членната банда е известна с лудите си живи изпълнения и стотици концерти през вече 10-годишната си кариера.

Skarbone 14 са делили сцена с имена, като Babylon Circus, Sonic Boom 6, Скатълайтс (Skatalites) и родната ска гордост Уикеда (Wickeda). Те обаче идват на Балканите едва за втори път и добрата новина е, че София е част от настоящата им обиколка на полуострова. Турнето със заглавие Satellites е част от концертите, с които групата празнува рождения си ден.

Разбира се, ситуацията нямаше да е същата, а партито щеше да се казва само Furious, ако от българска страна не се бяха включили турбо-фолк-чалгамъфините от вокално-инструментална формация Кю-чек.

На концерта със Skarbone 14, музикантите ще представят и 3 нови песни – толкова горещи, че още нямат заглавия. Всяка от тях е с потенциал да бъде следващ им хит, който скоро ще бъде записан и увековечен с видеоклип.

В едното от парчетата специален гост е небезизвестният Сърмата Хари - екс-вокал на група Шкода и култов образ в българската ъндърграунд сцена.

Входът за Furious Fiesta е 7 лева.

Още - на:

http://www.skarbone14.com/

http://www.myspace.com/qcheck

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички