Българска бира за Judas Priest, родно вино за Ковърдейл


Българска бира за Judas Priest, родно вино за Ковърдейл

4915

Джудас Прийст (Judas Priest) (на снимката) са поръчали огромно количество бутилки от най-добрата българска бира, която трябва да бъде налична навсякъде, включително и на сцената, информираха от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни", организиращи Sofia Rocks 2011.

Както MySound.bg огласи, второто издание на фестивала е на столичния стадион "Българска армия" на 8 юли.

Сред останалите желания на метъл звездите са кафе, чай с много лимони и енергийни напитки. Менюто им за обяд и закуска, както и кетърингът преди концерта, обхваща разнообразни месни и вегетариански ястия и задължителното присъствие (дори и за закуската!) на чили и суперлютия тобаско сос. Роб Халфорд и Ко. изненадаха и със специалното си желание за сериозни количества шоколад.

Гостите избраха да прекарат в България всичките си свободни дни между шоуто в Солун, Гърция, на 6 юли и концерта си в Истанбул на 10 юли. В момента се подготвя специална програма за техния престой, която да им позволи да релаксират максимално между изявите си.

Докато водещата напитка за метъл иконите е пенливата течност, за вокала на Уайтснейк (Whitesnake) - Дейвид Ковърдейл, питието ще бъде червено вино. Голямата бяла е всеизвестен ценител на виното и дори притежава висококачествена собствена марка - Whitesnake Zinfande, 2008, специално селектирана и отгледана в избата De la Montoya Winery. Отличен шест плюс е оценката на престижното калифорнийско списание California Wine Press, което удостои качествената напитка със званието: "Вино на месеца" неотдавна. Силен аромат и невероятен вкус с намек за боровинки и аромат на малини се крие в черната бутилка с восъчен печат на Whitesnake и отличителното златно лого на групата на етикета. "Обичам рок-ен-рол и вино... всички ние в Уайтснейк обичаме музиката, виното и...жените – това е, което искаме от живота", споделя Ковърдейл в интервю за списанието.

Освен различни сортове и реколти от най-качествените български вина, по време на престоя в София Дейвид Ковърдейл държи в менюто му да присъстват и: буркан български био мед, био мляко с 2% масленост, ядки и... минерална вулканична вода от островите Фиджи. Изискването към организаторите е храната да бъде без изкуствени добавки, консерванти и оцветители и да се набляга на ядките, пресните зеленчуци и плодове. Лукът и броколите задължително трябва да се изключат от менюто на Ковърдейл. За сметка на това рок идолът иска да бъде снабден с голямо количество пощенски картички с възможно най-разнообразни изгледи и снимки на забележителности от България, както и пощенски марки, за да може да ги изпрати директно на свои приятели по целия свят.

Освен Джудас и Уайтснейк, българските фенове ще могат да аплодират на шоуто още Майк енд Дъ Меканикс (Mike & The Mechanics), Саксън (Saxon) и Слейд (Slade).

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Онлайн билети: чрез www.eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички