Българска селска екзотика в Черешката на тортата


Българска селска екзотика в Черешката на тортата

10688

Поп-фолк певицата Джина Стоева, Евгений Дайнов (политолог), Любомир МилчевДенди (писател и участник във "ВИП Брадър"), Марта Вачкова (ТВ водещ) и Поли Генова (певица и съдия в X Factor) са поредните участници в "Черешката на тортата".

Предаването се излъчва по "Нова телевизия" от понеделник до петък от 20.00 ч.

За какво мечтае Марта Вачкова, става ясно в първата вечер от новата седмица.

Домакинята Поли Генова посрещна гостите си в артистичен мезонет с огромна тераса. Съдията от X Factor приготви азиатска кухня, а за изненада гостите получиха фенери на мечтите. Мъжете - Евгений Дайнов и Денди, не си споделиха желанията, за разлика от Джина Стоева и Марта, които бяха напълно откровени...

Стоева (на снимката), която прие своите звездни колеги във вторник, показа как поддържа тялото си. Певицата приготви екзотична салата и риба. На вечерята всички харесаха храната, но отправиха сериозни критики към поп-фолка. Оказа се, че никой друг от масата не харесва този стил музика. Противно на очакванията, Джина изненада гостите си с дует на цигулка и китара, и класически песни на покрива на дома й.

Денди се постара да приготви изискана кралска вечеря в третия ден. Един от най-ексцентричните участници във "ВИП Брадър" чете поезия на Женския пазар в столицата и пазарува от там. Приготви пет различни ястия. Гостите се влюбиха в нестандартната супа от пиле и кокосово мляко, а изненадата беше разбор и критика на облеклото на останалите.

След многото и различни екзотични манджи Марта и Евгений направиха за гостите си истински български специалитети, поднесени на село.

Вачкова домакинства в четвъртата вечер. Тя посрещна гостите си в село Бойковец до Етрополе. Изненадата беше огромна. Облечен с риза, блейзер и бастун в ръка, Денди трябваше да заработи храната си, останалите звезди -  също...

Дайнов прие групата в село Миндя до Велико Търново на финала.

Гражданите бяха извозени с каруца до къщата на политолога...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички