Черно фередже, Обратен ефект и M.O.G преди Чичо Том Ейнджълрипър


Черно фередже, Обратен ефект и M.O.G преди Чичо Том Ейнджълрипър

6414

Страхотни чешити за съпорт от българска страна са поканили "Mask Music", организиращи концерта на Том Ейнджълрипър (Том Angelripper) у нас на 24 април.

Преди изявата на вокалиста на Содом (Sodom) в столичния клуб "Open Stage", със страшна сила родните фенове ще бъдат посрещнати от M.O.G, които ще изпълнят нечувани досега траш парчета.

След тях с веселяшки дух Черно фередже (на снимката) и Обратен ефект ще се погрижат градуса на настроението да нарастне до ниво, достойно за посрещане на емблематичните гости. С много хумор, траш, пънк и бира, шоуто на Чичо Том ще остави незаличима следа в куфеещите глави на феновете и ще превърне съботната вечер в незабравимо пънк и траш изживяванеу сигурни са промоутърите.

Както "MySound.bg" информира, Том пристига за вакханалия с пънк-траш проекта Onkel Tom, прочут с парчета, посветени на алкохола.

Веселбата започва от 18 часа.

Билети - в мрежата на "Еventim.bg", магазини “Германос”, “Пикадили”, “М-Свят”, "Техномаркет", така също в рок кръчмата "Спорко", и метъл бара на София - "The Black Lodge".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички