Чилдрън Ъф Бодом правят фотоалбум за турнето си


Чилдрън Ъф Бодом правят фотоалбум за турнето си

5105

Чилдрън Ъф Бодом (Children Of Bodom) продължават да мачкат в Европа с размазващото си турне The Ugly World 2011, заедно с Ensiferum и Machinae Supremacy, напът за датата си в София.

Както MySound.bg огласи, първият десант на финландските металяги у нас е в столичната зала "Универсиада" на 19 април по покана на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Групата обяви, че работи по свой фотоалбум, посветен на световното турне и на целия екип от Hate Crew, който трябва да бъде завършен до есента на 2011 година. Бандата има желание да включи в проекта си както най-лудите моменти от цялата обиколка, така и колкото може повече снимки на лица от своята публика.

Сега ти можеш да станеш част от албума. Бъди в зала "Универсиада" в първите редове пред сцената и музикантите ще ти направят зверска снимка за спомен.

Най-запалените фенове на групата могат да имат и лична среща с тях. Всеки, който вече си е купил билет, може да спечели и пропуск за зоната зад сцената, където да се срещне с музикантите, уточняват организаторите.

Подробности - на Фейсбук страницата на събитието:

http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=10150150137269140  

Суперуспешната серия от седем концерта на Чилдрън Ъф Бодом във Великобритания завърши преди два дни и мини метъл фестът се отправи към Германия, след което веднага се нареждат и Чехия, Италия, Гърция и Турция, припомнят организаторите.

Много силно фестивално лято предстои на финландците с изяви на най-посещавания рок фестивал на острова Download, финландската резачка Qstock Festival, легендарния Wacken Open Air 2011 в Германия, както и двата най-тежки фестивала в КанадаHeavy TO 2011 и Heavy MTL 2011.    

Малко преди старта на турнето групата извади и един от най-успешните албуми в кариерата си. Дни след издаването на "Relentless Reckless Forever" беше продаден в над 100 000 копия и стана златна по продажби във Финландия.
 
"Най-накрая този албум излезе. Чакаме го още от октомври миналата година, но си струваше. Да, разбира се, музикалният бизнес се промени, знаем как, но все пак е страхотно да видиш, че един метъл албум все още се купува така", коментира бас китаристът Henkka Blacksmith.

Силният старт на диска донесе и няколко престижни номинации на бандата както във Великобритания, така и отвъд океана. Metal Hammer я номинира в категорията за най-добра международна група, а Revolver нареди фронтмена Alexi Laiho (на снимката) сред номинациите за най-добър китарист на годината.

Билети за концерта в София: 40 лв. – за седящи, 50 лв. – правостоящи, пред сцена - чрез мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", както и в Билетен център, НДК.

Онлайн - на:

www.eventim.bg

Повече инфо - на:

www.becbg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички