ЧРД на Фрактура! 14 години кръв не стигат


ЧРД на Фрактура! 14 години кръв не стигат

4274

Най-старото предаване за рок и метъл музика в България – "Фрактура", навършва 14 години в ТВ ефира.

По този повод неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи годишнината със специално издание на шоуто. Точно в полунощ на 1 срещу 2 юли (неделя) по "Диема" ще стартира празничното издание "14 години "Фрактура". В продължение на два часа зрителите ще видят едни от най-забавните моменти от предаването. Акцентът е кратки откъси от интервюта с Metallica, Whitesnake, In Flames, Tarja Turunen, Soulfly, Dimmu Borgir, Amorphis, Kreator, Sodom, Accept, Helloween, Biohazard, Deicide, Apocalyptica, Муунспел (Moonspell) и много други.

"Както и да го погледнем, 14 години са сериозно постижение за такъв тип телевизионно предaване. Истината е, че зрителите са тези, които ме мотивират да се боря за съществуването на това шоу. Благодарен съм както на тях, на колегите, с които съм работил във времето, така и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и "Фрактура" през тези 14 години“, коментира повода Васко Катинчаров със същите думи от миналата година.

"Фрактура" винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни репортажи.

Началото е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998. Дълги години то се излъчва по ММ, но, както MySound.bg писа, след като каналът е закрит през 2010, се премести в телевизия "Диема". Това е и най-старото специализирано рок предаване в ефира у нас. За целия период от 728 издания зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

"Фрактура" е по телевизия "Диема" в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.

Шоуто се излъчва с приятелската подкрепа на Jack Daniel’s и "Каменица".  

Промо видео на "14 години Фрактура" - тук:
 
http://www.youtube.com/watch?v=Fx9eCkasnDw

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички