ЧРД на IHMRadio


ЧРД на IHMRadio

4921

Радиото I Hate Mondays става на 3 години в петък, 19 ноември.

По този повод е големият купон, обявен в столичния парти център "4 км".

Родните представители са 4 - софийската хардкор/метъл мелачка Death Squad (myspace.com/dscpcrew),  родната бийтдаун/хардкор гордост Redound(myspace.com/redound), българските хардкор шампиони Ласт Хоуп (Last Hope) (myspace.com/lasthopesofia) и хейт сити касапите Вендета (Vendetta)(myspace.com/vendettasct).

Хедлайнър на събитието ще бъдат нюйоркските хардкор легенди Скархед (Skarhead) (на снимката) (myspace.com/skarheadmusic). Участието им е ексклузивно за Източна Европа. Гостите пристигат по покана на IHMR и Re-act.

Непосредствено след самия концерт на същото място ще започне и aфтърпартито, озвучено от DJ Rawland и DJ Brodnik.

Ако не сте чували тези имена, прегледайте и преслушайте MySpace профилите им, и ще разберете колко силно ще бъде разтърсена София на 19 ноември, приканиха организаторите. Те призовават пушачите да се въздържат и да палят цигари извън помещението на концерта, "за да запазим въздуха чист до самия край" на изявата. Всички несъгласни ще бъдат документирани с видеокамера. Всъщност целият лайв ще се снима с цел да влезе в историята и евентуално да бъде издаден на DVD.

I Hate Mondays Radio ще изненада феновете с нови тениски - лимитирана серия, на цена от 15 лв.

Билетите се харчат светкавично (бройката им е ограничена на 320!), така че побързайте да си купите пропуск от BLOK Premium Basics (бул. "Васил Левски" 83-срещу скейт рампата).

Още - на:

http://www.youtube.com/watch?v=WCKbi1S05Bk

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички