Чудесна новина: The Barbarones разпространени от Amadea Music


Чудесна новина: The Barbarones разпространени от Amadea Music

4549

В дните на мрачни новини, идва и една ведра (особено за истинските ценители) вест:

Дебютът на Барбароунс (The Barbarones) - "People & Bricks", вече се разпространява от Amadea Music и може да бъде изтеглен от над 20 сайта (Amazon, Emusic, iMusica, iTunes, Juno, MediaNet, MusicZeit и други), както и да бъде поръчан и на физически носител, съобщи фронтменът на бандата Явор Петков.

http://www.amazon.com/People-Bricks/dp/B007U75FOC

Както и до сега, физическо копие може да бъде купено в магазин "Дюкян Меломан" в София.

Както MySound.bg вече извести, неуморните рокаджии работят върху следващия си клип - към песента "Sounds Like Nothing", а появата на видеото се очаква скоро. Бандата, която попадна сред финалистите в конкурса на Еlevation Music Festival за непопулярна група има шанс да свири във второто издание на феста, което ще се проведе на на авиобаза Доброславци през юни.

Явор Петков и Ко. са сред кандидатите да се изявят в българската част на програмата, заедно с колегите си Аcoustic Corporation, Aftertaste, Algoriddim Live Band, Better Than Grey, BZD, Gross, Rebelites, Sound Solutions и Soundbleed.  Две от формациите ще бъдат обявени за победители след гласуване от страна на журито и Gravity Co, SKRE4 и Дер Хундс (Der Hunds) на специална пресконференция в столичното Radio Café в 20.00 ч. на 31 май. 

Сигурните родни формации и индивидуални изпълнители, които ще се представят на Elevation, са Kottarashky, които наскоро издадоха втория си албум, поп грацията Миленита, фънкарите SouthWick, Рубикуб (Rubikub) и Roots Rocket Band. Честта да открият второто издание на фестивала на 22 юни се падна на Топ Стопърс (The Top Stoppers), Ogi 23 и артистите от Camp Sessions.
 
Очаквайте още подробности за фестивалната програма на сайта на Еlevation Music Festival.

Билети за събитието, което ще се състои на 23 и 24 юни с откриващо парти на 22 юни могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички