Денис Ризов (Ахат) не тачи Сирни Заговезни


Денис Ризов (Ахат) не тачи Сирни Заговезни

5893

Рокаджията Денис Ризов от Ахат признава чистосърдечно, че не почита Сирни Заговезни, въпреки че има "толкова много идиоти в живота му, че има територия за прощаване".

"Имайки предвид що за хора са, въобще не смятам, че трябва да си хабя енергията да се занимаваш с тях, камо ли да им искаш прошка. Бившият съпруг на любовната гургулица Наталия Симеонова е категоричен, че двамата няма какво да си прощават защото взаимоотошенията им са уточнени отдавна.

На съвсем другата крайност е певицата Ани Лозанова, която не дочаква Сирни Заговезни, за да прости на някого, а го прави автоматично след прегрешението, защото не е злопаметен човек.

Тя самата би поискала прошка от майка си, защото осъзнава, че невинаги оценява какво тя прави за нея. Според хората, от които Ани мисли да иска опрощение утре, е неин добър тайнствен приятел с псевдоним Доктор Ивъл, с когото се познават от 4 години. Той е човекът, който й помага във всичко, включително и концертната дейност, и планират скоро да организират фестивал.

Именно от него би поискала прошка, защото невинаги оценява колко много й помага той, обелязва "Стандарт". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички