Дичо се снима на концерт за клип


Дичо се снима на концерт за клип

4542

Първите кадри от клипа на парчето "Hardcore" на Вендета (Vendetta) и Дичо ще бъдат заснети в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 15 февруари, петък.

Камерата ще запечата живото изпълнение, което е по повод промоцията на новото EP "The Monster" на ветераните Вендета, част от което е и парчето с Дичо. Целта на видеото да  улови искрената емоция на публиката и да присъстват типичните за рок стилистиката концертни кадри. Освен "Hardcore" feat. Дичо, "The Monster" включва парчетата "Пътят надолу" и "Паразит". Предстои е ремикс на парчето, който ще е дело на DJ Diamondz. На концерта в Mixtape 5 в подкрепа на рилийза ще свирят и хардкор бандите C4 и Expectations. Както MySound.bg вече писа, Дичо и Вендета изтряскаха "Хардкор" на  Нardcore X-Mass N 13 през декември в същия клуб."Хардкор" е по текст, музика и аранжимент на Вендета. Бандата е наследник на една от първите хардкор групи в България - FACEUP, създадена през 1993. През 2001 към Делян Стефанов (вокали), Сименон Михайлов (китара), Марин Сладкаров (барабани), Мартин Георгиев (бас) и Петър Василев (китара) се присъединяват Александър Първанов - Шута (вокали) и Михаил Йосифов (китара). Следват години на размазващи концерти в България и другите европейски страни.

Момчетата са делили сцена с изпълнители като Max Cavalera (Макс Кавалера), Skarhead, Integrity и много други. Освен по екстремна музика, членовете на бандата си падат по също толкова екстремни спортове (барабанистът Марин е републикански шампион по скейтборд и сноуборд).

"Hardcore" може да се чуе тук:
http://vendettasct.bandcamp.com/album/monster-ep

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички