Dog Eat Dog удрят в оригинален състав в Mixtape 5 тази неделя


Dog Eat Dog удрят в оригинален състав в Mixtape 5 тази неделя

4000

Dog Eat Dog пристигат в оригинален състав за концерта си в София.

Както MySound.bg вече огласи, ексклузивното шоу на американците е в голямата зала на клуб Mixtape на 13 октомври. Dog Eat Dog идват във формацията, с която се завърнаха в концертния живот преди няколко години: John Connor - вокал, David Neabore – бас, Brandon Finley - барабани, Roger Haemmerli - китара и Roland Kresse – саксофон.

Това е техният последен концерт за тази година, а следващата им потвърдена дата е чак през юли в Бразилия. Само по себе си единично клубно шоу, за което членовете на бандата пътуват от цял свят, е нещо специално и по този повод те обещаха да направят ексклузивно представяне с ексклузивен сетлист, който разбира се, пазят в тайна, уточняват от организаторите hcspirit.com, които стават на 10 години през декември.

Гостите са поръчали огромно количество лед, обещавайки да донесат възможно най-много мърчъндайз (фен артикули).

Първите 100 души, влезли в клуба, ще получат безплатна бройка от първото издание на Всеки следващ ден, а относно другата подгряваща банда- C4 - това е техният едва трети и последен концерт за годината, тъй като реално те са 3/4 Last Hope.

Билети все още има в мрежата на Ticketstream.bg на цена 30 лева, а цената им на място в случай, че останат, ще е 35 лева. Събитието в Twitter:http://www.twitter.com/hcspirit

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички