Доро Пеш, Алиса и Ария ще разтърсят Каварна 2013


Доро Пеш, Алиса и Ария ще разтърсят Каварна 2013

4763

И тази година Kavarna Rock ще обедини почитателите на тежката музика на 1 и 2 юни. Както MySound.bg вече писа, българските фенове ще са сред първите, които ще чуят новия албум на Дийп Пърпъл (Deep Purple) (на снимката).

Освен британските рок ветерани сцената в Каварна ще излязат още седем групи с утвърдено име. На 1 юни почитателите на хеви-метъла ще имат удоволствието да видят на сцената Ария (Aria), известни като "Източният Айрън Мейдън". На 2 юни се очаква още едно незабравимо руско изпълнение, този път в лицето на пънк-рок група АЛИСА (ALISA), чието мото е: "Не на войната! Правете рок-ен-рол!". Рокаджиите ще зарадват публиката с песни от новия си албум "Саботаж" ("Sabotage"), като разбира се, няма да пропуснат да изсвирят и най-запомнящите  парчета от кариерата си дотук.

Организаторите на Kavarna Rock не са пропуснали да осигурят и женско присъствие, канейки Доро Пеш (Doro Pesch), която е сред най-известните дами в историята на хард-ен-хеви направлението. Немската рок звезда е популярна и  като вокалистка на бандата Уорлок (Warlock), но най-вече нашумява със соловата си кариера. Доро ще зареди рок фестивала с избрани парчета, а организаторите вярват, че ще покаже още веднъж защо е известна като Metal Queen.

Няма да липсват и български рок групи, които да подгряват динозаврите. Kavarna Rock ще включи в събитието небезизвестната група Черно фередже. До тях нея ще застанат музикантите от Аналгин.

Организаторите все още пазят в тайна кой ще е хедлайнърът в първия ден от фестивала.

Промоционални билети за двата дни на Kavarna Rock 2013 - в продажба чрез мрежата на Eventim на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 31 януари,  след което двудневният пропуск ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички