Drummers In The Sky с Тролите в клуб The Box довечера


Drummers In The Sky с Тролите в клуб The Box довечера

5509

Тролите ще изсвирят парчето си "Drummers In The Sky", по което предстои да пуснат клип, в столичния клуб The Box от 20 часа довечера, 19 ноември.

Идеята е феновете да усетят атмосферата от изявата на рокаджиите на живо. А след това да развихрят въображението си още по-убедително. 

Защото остават по-малко от две седмици до финала на конкурса за видео, който бандата организира, припомниха от екипа й. Всички желаещи да се включат в надпреварата трябва да се регистрират на info@trolite.com, да заснемат своите идеи за парчето "Drummers In The Sky” и да предадат готовите кадри до 4 декември, когато официално ще бъдат обявени първите три места.

До момента повече от 20 екипа са се регистрирали и вече работят по своите идеи. След като бъдат завършени, видеоклиповете ще бъдат качени в Youtube, защото броят ротации в сайта също ще изиграе роля в определянето на печелившите.

Победителите ще бъдат обявени в Дома на киното в столицата от 19 часа на 4 декември, когато ще бъдат прожектирани клиповете на всички участвали в надпреварата.

Спечелилият първо място ще получи 1000 лв., а продукциите, класирани на второ и трето място, ще бъдат качени в сайта на Z-Rock и на Тролите. Журито, на което се пада нелеката задача да стори това, включва музикантите от самата банда и представители на радио Z-Rock и Avtora.com.

Подобно предизвикателство е все още рядкост в българския шоубизнес, но определено поражда интерес и провокира публиката, отчитат от мениджмънта на рокаджиите.

Парчето "Drummers In The Sky" може да бъде чуто на

http://www.myspace.com/trolite

Повече информация за правилата и начините как да се включите в предизвикателството - на:

http://www.zrockbg.com/news_title.php?nid=3762

и на страницата на Тролите във Facebook -

http://www.facebook.com/pages/TROLITE/392075307322#!/event.php?eid=159804530726773

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички