Европейските хардкор лидери Файнъл Прейър свирят в София


Европейските хардкор лидери Файнъл Прейър свирят в София

5846

Файнъл Прейър (Final Prayer) събират хардкор братството в столичния клуб The Box утре.

Гостите са една от най-актуалните и силни банди от европейската хардкор сцена за последните години. Въпреки честите си турнета, музикантите откриха две свободни дати през ноември и долитат за изява на Балканите - в Солун и София.

В  концерта утре вечер ще се включат Redound от София, както и гърците Senseless.

Билети - 12 лева на предварителна продажба в магазин Corporide (София, ул. "Хан Аспарух" 53) и клуб The Box (вечерите когато има събитие), както и онлайн от www.corporide.com и www.hcspirit.com.

Цена на място (в случай, че са останали) - 15 лева.

Final Prayer

www.myspace.com/finalprayer

www.finalprayer.de

Освен турнетата и живите изпълнения, които са една от най-силните й страни, бандата не изостават и със студийния материал. Още със създаването
си музикантите записват демо касета, която е разпродадена мигновенно и е обявена за "Демо на месеца" от водещите немски списания за тежка музика. Освен това те имат издадени сплитове с Crisis Never Ends и Alcatraz, както и подписан договор с лейбъла GSR Music (Backfire!, Knuckledust, Kickback, The Setup, To Kill, Arkangel и други), които пускат последвалите им два дългосвирещи албума (вторият мастериран от Alan Douches, работил със Sick Оf It All, Hatebreed и други).

Но да се върнем на концертите на бандата - това е нещо, което със сигурност трябва да се види. Изпълнени с тонове енергия, присъщи единствено за 100%-а хардкор банда. Файнъл Прейър свирят навсякъде - от забутани мазета на приятели до големи зали и фестивали на открито. Групата е делила една сцена с всякакви известни хардкор имена, за които можеш да се сетиш и са редовни гости на големите европейски хардкор фестивали, поясняват организаторите.

Redound е безспортно едно от най-споменаваните имена, ставайки въпрос за хардкор и бийтдаун в България за последните години. Те са на почти всяко голямо събитие в страната ни и определено са показали, че го заслужават.

www.myspace.com/redound

Senseless са сред най-големите имена на гръцката сцена, като вече са и доста добре познати на родните хардкор фенове.

http://www.myspace.com/senselesshxc

Както MySound.bg съобщи, The Box вече е на ново място: на около 3-4 минути от площад "Славейков" - улица "Д-р. Г.Вълкович" 12, на ъгъла с ул. "Ангел Кънчев". Мястото е с подобрена вентилация, без колони пред сцената и по-добра акустика.

Капацитетът му обаче е ограничен, а това важи и за билетите.

Файнъл Прейър - "Wartime" (видео)

http://www.youtube.com/watch?v=zyqk5PTZVvg

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички