Фрактура троши кратуни вече 12 години!


Фрактура троши кратуни вече 12 години!

5619

Единственото по рода си специализирано предаване за рок и метъл музика “Фрактура“ навършва 12 години в ТВ ефира днес.

Авторът и продуцент на шоуто Васко Катинчаров ще отбележи годишнината, като излъчи избрани моменти от дългогодишната история на предаването.

Празничното издание “12 годиниФрактура” ще започне по “Диема” точно в полунощ. Зрителите ще видят откъси от интервюта, репортажи и концертни изпълнения на Сепултура (Sepultura), Хипокриси (Hypocrisy), Диму Боргир (Dimmu Borgir), Таря Турунен (Tarja Turunen), Дрийм Тиътър (Dream Theater), Ин Флеймс (In Flames), Содом (Sodom), Мистър Биг (Mr. Big), Муунспел (Moonspell), У.А.С.П. (W.A.S.P.) и много други...

“Тези 12 години минаха почти неусетно. Имал съм много трудни моменти, но никога не съм се отказвал да се боря за нещата, в които вярвам. “Фрактура” е предаване, което има своето място в ТВ ефира и зрителският интерес към него го доказва. Фразата “Струваше ми, но си струваше” е най-подходяща за годишнината“, коментира повода Катинчаров.

Началото на “Фрактура“ е поставено от него през юни 1998 в телевизия “ММ“. Това е и най-дълго задържалото се на екран специализирано предаване за рок. За целия този период от (624 броя) зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

От 16 май тази година "Фрактура" се излъчва в ефира на "Диема" в неделя от 24.00, с повторение от 00.30 часа всеки петък.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички