Грандиозно шоу за финал на Coca-Cola Happy Energy Tour в София


Грандиозно шоу за финал на Coca-Cola Happy Energy Tour в София

4668

Грандиозен концерт на столичния площад "Батенберг" отбеляза финала на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 оная вечер.

Както MySound.bg писа, обиколката стартира от Велико Търново на 16 септември и премина през шест български града. Шоутата оставиха над 90 000 щастливи почитатели, мечтаещи за още много такива концерти в техния град. Стотици развълнувани късметлии успяха да спечелят пропуски за Happy Energy Circle и да се сдобият с незабравим спомен - снимка с артистите от турнето, а някои от тях дори бяха поканени да се качат в Дъ Рейс и да направят разходка из града си, заедно с артистите.

Най-ентусиазираните фенове заеха ключови позиции пред сцената на финалното събитие в София още в ранния следобед. Малко преди старта на концерта, море от усмихнати лица препълни площад "Батенберг" чак до сградата на президенството, а към мястото продължаваха да прииждат вълни от хора, настроени за парти. Happy Energy Circle събра стотици, очакващи своя  спомен – снимка с артистите от турнето. Много от тях се забавляваха със специалните атракциони, подготвени от Coca-Cola – батути и платформи за скокове, наподобяващи усещането за скок от сцената в тълпата. Други просто се разхлаждаха със свежи напитки в приятната и топла септемврийска неделя. Но целият площад тръпнеше в очакване да се впусне с всички сили в над четири часовия музикален маратон, който разби всички рекорди по продължителност.

Още в първите секунди, след силния откриващ сет на DJ Dian Solo от Deep Zone Project (Дийп Зоун Проджект), бурни аплодисменти предизвика ударното начало с танцьорите от студио Millenium Dance Zone. Виртуалният водещ на концерта, известен под името Дъ Капачката, който е душата и гласът на Coca-Cola Happy Energy Tour сцената, забавляваше публиката с весели анонси и симпатична анимация.

Един по един, на сцената започнаха да се появяват участниците, които представиха своите актуални хитове – тийн любимците Touch Down откриха с горещото парче "Imma Model", Сани Алекса - съвсем новия си сингъл с участието на Бобо - "В този клуб".

Лора Караджова предизвика взрив от емоции с "Оставам тук", за своята предана публика Богомил изпълни "Спри", а Дивна се развихри с "И ти не можеш да ме спреш". Истинска истерия предизвика появата на един от безспорните хитмейкъри в България в момента – Криско. Неговият микс от "Разрешена любов", "На никой не робувам" и "Почивни дни" доведе публиката до пълна еуфория и разпя присъстващите.

Вълната от емоции бе директно продължена от Ангел и Моисей с "Кой ден станахме", по време на което изпълнение на сцената се разрази истински бой с възглавници. Най-лятното парче от програмата на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 – "Айде на морето", бе подето от цялата публика, докато площадът се изпълни с десетки хиляди ръце, вдигнали във въздуха своите светещи телефони.

Рафи и денс формацията Форсайт Крю накараха множеството да пее силно, да брои на английски език и да танцува диво новия сензационен танц "гангнам стайл", който взриви YouTube през последните няколко седмици.

Приятен земетръс по време на всички концерти предизвикваше появата на извънземния в отбора на звездите - Skiller (Скилър), обявен официално за най-бързата уста в Европа заради своето бийтбокс шоу. Навсякъде в България официалният световен бийтбокс шампион бе бурно приветстван и шумно посрещан. Неговият спектакъл, специално приготвен за програмата на турнето, заедно с денс машината Метин, бе един от акцентите в турнето. До допълнително вдигане на адреналина доведоха и шеметните каскади на фрийрън формацията Zero Gravity, която наистина не е склонна да се съобразява с каквато и да било гравитация и лети по сцената. Deep Zone откриха дансинга и представиха новото си парче - "Made For Lovin’ You", а след това подариха на публиката и брилянтно изпълнение на "I Love My DJ".

Одобрителните викове на публиката генерираха огромно количество енергия, която на финала на концерта доведе до спукване на двата специални балона, от които над главите на хората се изсипа дъжд от подаръци.

Специалната изненада за софийската публика бяха изпълненията на Тома Здравков и на D2. Тяхното мощно сценично присъствие бе бурно аплодирано и придружено с атрактивни пироефекти и огньове. Публиката скача до изнемогване на добре познатия рок химн на Тома – "Герой", и пя мощно парчето "100 години" с D2

Дългоочакваните денс звезди Алекс Мика и Александра Стан очароваха  публиката и освен хитовете "Dalinda", "Maria, Maria", "Mr. Saxobeat" и "Lemonade" впечатлиха феновете си с вокални възможности и интерпретации на различни песни - от класиката "O Sole Mio", до неостаряващия хит на Haddaway (Хадауей) – "What Is Love".

Голямата звезда на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 - Марк Ронсън, се качи на сцената малко преди полунощ, за да превърне площада в най-големия клуб на открито в София. Неговият диджейски сет не остави равнодушен нито един човек, танците не спряха до последната секунда. Adele, Blur, Beyonce (Бионсе) са само част от имената, чиито хитове фигурираха в микса на един от най-популярните и харесвани диджеи и продуценти на Острова.

Финалът на концерта бе отбелязан с излизане на сцената на всички артисти от турнето, които поздравиха публиката. Усмихнати и изтощени до краен предел, хилядите фенове напуснаха площада с усещането, че са преживели нещо уникално и с желание това да им се случва още много пъти.

Десетки хиляди кенчета Coca-Cola бяха изпити по време на концертите, а голяма част от хората получиха и още подаръци – тениски Coca-Cola, татуировки, топки и много усмивки от сцената.  

Събитието бе организирано от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice, която ще излъчи пълен запис на финалния концерт в София.

Всички снимки от концертите, както и снимките на публиката с артистите ще бъдат качени във Facebook страницата на турнето -

http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour

Снимки от събитието - в секцията "Галерии".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички