GRДD ще вилнеят в София отново


GRДD ще вилнеят в София отново

3579

Родната група GRДD ще вилнее в София отново.

Както MySound.bg вече огласи, изявата на оригиналите е в клуб Алкохол в рамките на популярната поредица Sounds Like довечера.

Първата им поява пред публика след шестмесечно затишие е за презентация на нов видеоклип - "99".

Вход: 5 лв.

Формацията е в състав: Вили (китара), Пeши (китара), Олег (бас), Ленкиш (барабани) и Макс (вокали), Идеятa, събрала тези личности, изкристализира в дебютното им издание "Град като GRДD" (2010). Действията на групата целят да докажат, че в природата загуба на енергия няма и въпреки липсата на дишаща културна/социална политика у нас, все пак съществуват хора, които са недоволни и се борят за достъп до умовете и сърцата на хората.

"Град като GRДD" – от Люлин до Лондон, всеки от нас носи тежестта на израстването в големия град, всеки един от нас се бори с безразличието и индустриалния пейзаж, който непрекъснато ни напомня, че в душевен план живеем в призрачно предградие на Чернобил заобиколени от мутанти, които телевизията, радиото и интернет всеки ден облъчва и все повече лишава от възможността да изпитат емпатия, коментират групарите.
 
GRДD не протестират систематично срещу ситуацията, а оставят тя да ги обгърне, защото знаят, че по време на всеки концерт, запис или дори репетиция те я заплюват. Което им позволява да спят спокойно. Поне засега.

Част от събитията, които GRДD организират заедно със своите съмишленици, са изяви в училища, както и кампания, която завършва с концерт на Братската могила в Парка на свободата в София, включваща публиката в съ-създаването на видеоклип, отразяващ самото събитие.

Групата работи по записите на пълнокръвен албум, който се очаква да излезе през 2012.

"Град като GRДD" може да бъде намерен в:

http://soundcloud.com/20stotinki

http://www.last.fm/music/GRДD

http://www.myspace.com/20stotinki

http://www.facebook.com/pages/GRDD/133832817895

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички