Хардкор до дупка с Trial в София


Хардкор до дупка с Trial в София

1057

Именитите сиатълци Triаl ще мачкат с бомбения си саунд от хардкор и пънк в столичния клуб The Box на 26 септември.

Групата се събира специално за еднократно турне, което ще мине и през България, за да направи и родните фенове съпричастни към музикален ритуал, изпълнен с много енергия и позитивни идеи, обявиха организаторите на събитието - For The Kids Booking.

Петнадесет години след създаването си, посланията на музикантите продължават да са актуални и към днешна дата. Американците заклеймяват експлоатацията, обезличаването, липсата на воля, както и геноцида - същността на всяко военно действие, предприемано от правителствата, които ни управляват.
По време на европейското си турне Trial ще бъдат подкрепени от две модерни хардкор групи, споделящи техните възгледи. Това са Anchor от Швеция, които съвсем наскоро издадоха своя нов албум. От Финикс, Аризона, пък идват Run With The Hunted, чиято музика е неповторимо съчетание от тежест и емоция.

На събитието ще се изявят и гърците от  My Turn. Ще видим четири чужди банди тази вечер, но не сме забравили и родната сцена - концерта ще отвори местната фабрика за хардкор шеги - Taking Hold, които ще свирят за пръв път от близо 2 години насам, уточняват органнизаторите.

Клубът ще отвори врати в 18.00 часа, а събитието ще започне час по-късно.

Билетите са в продажба в Blok Shop, който се намира в София, на булевард "Васил Левски" № 83.

Броят на пропуските е ограничен до 150. В предварителна продажба ръчно номерираните хартийки ще струват 15 лв., а в деня на концерта - 20 лв.

Пушенето в клуба по време на изявата е забранено.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички