Хикейт Ентронд пускат свободно в мрежата концерт от 1996


Хикейт Ентронд пускат свободно в мрежата концерт от 1996

3209

Хикейт Ентронд, на които предстои на 5 октомври 2007 г. (петък) да разрушат Ловеч, пуснаха няколко концертни видео клипа, заснети през 1996 г., за свободно гледане.

Те са публикувани на адрес http://uk.youtube.com/view_play_list?p=1C131AE023B286AF. Допълнително бандата моли, всеки който разполага с видео материал от онзи период, да се свърже с тях.

Концертът им в България ще се състои в Младежкия дом на Ловеч. Участие ще вземат и Kирит Гордор (Холандия), Мория (София) и Гронд (Благоевград). Началото е от 20:00 ч.

Билети могат да се намерят в магазините на "ОЧЗ" и "СМЕ" в София, "Ози Мюзик" (Варна), "Мюзик сентър" (Пловдив), магазини "Германос", рекламните офиси на вестниците "Труд" и "24 часа", както и в мрежата на адрес Eventim.bg. Те са на цена 25 лева при предварителнта продажба, в деня на концерта билетите ще струват 28 лева. Тогава ще се продават както на входа на залата, така и във вече посочените места.

Събитието се организира от "Тритонус Медиа" и "Дъ Адър Сайд" под надслов "Sounds From The Shadow Hall" и се провежда в под егидата на кмета на град Ловеч г-н Минчо Казанджиев.

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички