Хората от гетото се събират заради Мистерията Еньовден


Хората от гетото се събират заради Мистерията Еньовден

4513

Спектакълът на Нешка Робева "Мистерията Еньовден" ще се изиграе за първи път предпремиерно в Двореца на културата и спорта във Варна на 10 декември.

Неуморимата треньорка успя да привлече в шоуто освен всички танцьори от своята трупа, и най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, Метин Енимехмедов, момчетата от брейк денс формация Екс Енерджи Крю, така и главните солисти - Деси Добрева, Валерия Момчилова, Звездомир Керемидчиев от Ахат и големия Васил Михайлов. Нешка събира отново заедно - специално за изявата, момчетата от рап формацията Хората от гетото. Музикантите от една от най-популярните хип-хоп групи в България ще се включат в спектакъла като представители на уличното изкуство, представяйки го по най-атрактивния начин.

Хората от гетото (на снимката) са работили с много от българските имена в стила и са носители на редица награди. Издали са 4 официални студийни албума, а в момента подготвят нов, който ще се появи през 2014.

"Притеснена съм с наближаващата предпремиера, но съм сигурна, че ще смаем всички с новия ни проект. "Мистерията Еньовден" е създаден освен със средства, и с много желание. Не случайно избрахме Варна за нашата предпремиера, първо мащабите на шоуто са огромни и Дворецът на културата и спорта е сред малкото в България, които може да ни приеме. Второ - това е градът на моите лични успехи като спортист и треньор и аз наистина много се вълнувам", коментира Робева.

По-малко от 1 000 билета остават за спектакъла в столицата, оповестиха организаторите на събитието Moko Solution и NeshkaArt.

"Мистерията Еньовден" е изцяло нов проект на Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок и улично изкуство. Както MySound.bg извести, премиерата е в столичната зала "Арена Армеец" на 19 декември. Началото и на двете представления е точно в 20.00 часа.

Цената на билетите е от 20 до 50 лева.

Всичко за предстоящия спектакъл - на:
https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички