Hypocrisy ще бъдат подкрепени от Hatesphere на концерта си у нас


Hypocrisy ще бъдат подкрепени от Hatesphere на концерта си у нас

3682

BGTSC обяви официално съпорт бандата на предстоящия концерт на Hypocrisy (Хипокриси).

Това са датските траш, дет и метъл любимци Hatesphere, които ще открият за ветераните от Швеция на резачката у нас.

Както е известно, концертът е в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 22 септември. Peter Tagtgren (Петер Тегтгрен) и компания пристигат в рамките на End Оf Disclosure Tour, представящ едноименния им актуален албум, който излезе тази година.

Това ще е първа изява на Hatesphere у нас. "Агресия, пиене и омраза" и "Thrash, Death & a Bit Core" - това най-ясно характеризира тази банда, превърнала се в едно от най-уважаваните имена на датската сцена още след появяването си през 2000.   

Ето и някои интересни факти и постиженията на групата:

Записана е в историята като първата датска група с турне в Китай.

Музикантите са обиколили Япония, Северна Америка и цяла Европа. Имат турнета с Exodus, Sepultura, Morbid Angel, Kreator, Soilwork, Dark Tranquility и Chimara.  Съвместно хедлайнърско турне с Gojira във Великобритания, съвместно хедлайнърско турне заедно с шведските легенди Dismember, съвместно хедлайнърско турне с Aborted и Dagoba, два пъти хедлайнъри на Headbangers Ball Tour, хедлайнъри на първото издание на The Danish Dynamite Tour заедно с Raunchy и Volbeat, самостоятелни хедлайнърски турнета в Европа и Скандинавия. Wacken Open Air, Summer Breeze Open Air, Metal Camp, Roskilde Festival, With Full Force и Hellfest са някои от фестивалите, покорени от датските машини.

Седем албума и две EP-та. Победители в категорията "Album Of The Year” на Danish Metal Awards 2010 с диска "To The Nines", а в края на 2011 получиха престижната Danish Gaffa Award в категорията "Best Hard Rock Album Of The Year" за проекта "The Great Bludgeoning".

Билетите за концерта на Hypocrisy и Hatesphere са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", "Germanos", OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO Груп, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

Първите 35 билета на специална промо цена от 35 лева отдавна свършиха. В момента пропуските се продават по 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място, ще струват 50 лв.  

Предстои оповестяване на още подробности около събитието, информираха от екипа на BGTSC.

Клип на Hatesphere:
http://www.youtube.com/watch?v=uJp-vw7bTW8

Събитие във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/576916609039344/
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички