In Flames тръгнаха към България


In Flames тръгнаха към България

6196

Шведските дет метъл машини Ин Флеймс (In Flames) тръгнаха на европейско турне, част от което е и концертът им в София.

Както MySound.bg вече огласи, бандата ще свири в зала "Христо Ботев" на 30 септември.

Обиколката стартира от Порто, Португалия, вчера, скоро след като Ин Флеймс бяха обявени за най-добра група на живо от германската метъл библия - списание Metal Hammer.

Тримесечното турне на петорката е в подкрепа на новия й студиен албум "Sounds Оf А Playground Fading". Музикантите ще преминат през всички части на Стария континент до декември.

Концертът на Anders Fridén и компания в София е организиран от Loud Concerts.

Това ще бъде третото гостуване на бандата у нас, след като излезе на сцената на Калиакра Рок Фест като съпорт на Слейър (Slayer) през 2008, а през март 2009 свири на самостоятелен концерт в София. И двете изяви на групата у нас  бяха изключително силни и съпроводени от голям интерес от страна на феновете.

Шведите ще бъдат подгрявани от една от най-известните и здраво работещи словенски метъл банди, Noctiferia, в София. Създадена през 1994, формацията  започва да свири блек метъл и бързо набира популярност извън рамките на страната си. Стилът й е експлозивна смес от мелодичен дет метъл с индъстриъл елементи.

Словенците подгряват Ин Флеймс всички изяви от настоящето им турне.

Билетите за концерта на Ин Флеймс по 45 лв. са в продажба в мрежата на Ticketstream, могат да бъдат намерени и в магазините Office 1 Superstore, Orange, Multirama, Техномаркет, офисите на TBI Credit и M-Tel, както и на www.ticketstream.bg.

На място пропуските ще струват 55 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички