July Morning 2013 и на Витоша


July Morning 2013 и на Витоша

3539

Предстои July Morning 2013 на Витоша с популярната група D2 и Тома Здравков от "Мюзик Айдъл" със собствена формация.

Денис Ризов ще е водещ на това първо по рода си събитие, което ще се проведе извън пределите на морските курорти. Посрещането на изгрева в планината ще на хижа "Алеко" на 30 юни срещу 1 юли.

При лошо време събитието ще се състои в ресторанта на хижата, научи MySound.bg от организаторите.

D2 ще ударят стари хитове и нови парчета в 23.00 ч.

Тома и бандата му ще изсвирят някои от най - яките парчета от 70-те и 80 -те, златни години на класическия хард рок, сред които са "Paranoid" на Black Sabbath, "Here I Go Again" на Whitesnake, "Breaking The Law" на Judas Priest, TNT на AC/DC и други.

Разбира се, Тома няма да пропусне и ще забие пред публиката новия си радиосингъл ”Покорявай” като специална част от шоуто, както и други емблематични авторски парчета на групата.

За събитието е ангажиран е специален диджей, който да пусне класиката на Юрая Хийп - "July Morning", по време на изгрева около 5.50 ч.

Всички софиянци и гости могат да се качат на Витоша с лифта от Симеоново до Алеко. Той ще работи извънредно на 30 юни от 18.30 часа до 21.30 часа и на 1 юли от 06 часа до 12 ч. на обяд. За целта са предвидени преференциални цени на билетите – в едната посока 4 лв. През цялата нощ ще вървят и безплатни автобуси на градския транспорт от Хладилника. За хората с автомобили е предвиден безплатен паркинг на първа лифтова станция в Симеоново. Има и осигурена възможност за палатков лагер.

Хижата ще бъде отворена цяла нощ и ще може да се използва от посетителите. За търсещите екстремни приключения е предвидено изкачване на Черни връх с планински водачи по определени от тях маршрути.

Организатори са Витоша ски и сноуборд училища със съдействието на Столична община.

Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички