Журналисти надстрелват Светльо (екс-Хиподил)


Журналисти надстрелват Светльо (екс-Хиподил)

5339

Работещите в медиите ще премерят умението си да улучват десятката, но не със слово, а на полигона.

С револвер "Смит и Уестън", с боен и малокалибрен пистолет, видни новинари ще се борят за купата в медийния турнир по стрелба "На прицел", който ще се проведе в столичния Стрелкови клуб "Левски" днес.

Именно на "Герена" актьорът Христо Шопов овладя концентрацията и умението да улучва право в целта, което демонстрира нагледно, като отраз получи ролята на Ирод в култовия филм на Мел Гибсън "Страстите Христови", припомнят запознати.

Топновинарите предпочитат в надпреварата да не участват шоуменът Влади Въргала и Светльо Витков (фронтмен на The Legends, екс-Хиподил), а да бъдат само специални гости и да споделят опита си, защото едва ли ще ги преборят за челния приз в стрелбата. Двамата са редовни стрелци на "Герена" и прострелват безпроблемно мишената с Макаров, Колт, ТТ, Z3...

Всички приходи от Стрелковия клуб ще отидат за социална дейност - за развитие на младото попълнение състезатели по стрелба. Веднага възниква въпросът: "Защо младите трябва да стрелят?" Защото, ако кървавият картечен огън по телевизията всява ужас и агресия, то тук говорим за изграждане на морални качества и за "стрелкова терапия".

"За да си добър, не трябва точно око и ръка, а дисциплина, концентрация, контрол,  психологически качества, които са потребни за развитието на всяка личност", обяснява Делян Цветанов от СК "Левски".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички