Кой намаза покана за концерта на Пол Гилбърт


Кой намаза покана за концерта на Пол Гилбърт

4996

Завърши поредното издание на рубриката "Спечели с MySound.bg", организирано съвместно със "София Мюзик Ентърпрайсис" за три покани, които осигуряват безплатен достъп до концерта на Пол Гилбърт (Paul Gilbert).

Виртуозният китарист ще представи чисто новия си албум "Fuzz Universe" в Sofia Live Club от 21.30 ч. тази неделя, 5 декември

Теодор Кадиев, Кристияна Ралчева и Анатоли Божинов получават покани за шоуто.

Имената на победителите бяха изтеглени на принципа на томболата в нашия офис. Те бяха сред участниците, подали навреме правилен отговор на въпроса:

Кой по ред солов концерт на музиканта в България е настоящият?

Вярното е: втори СОЛОВ.

Мнозина са се подлъгали от гръмотевичното участие на музиканта в Мистър Биг (Mr.Big), чиято изява видяха и българските фенове миналата година.

На печелившите честито!

Като създава своето собствено изключително забързано музикално време, Пол успява да се превърне в най-търсения китарен инструктор в YouTube. Неговите DVD-уроци и колонките му в списанията са издигнати в култ от новото поколение китаристи като истинска шред енциклопедия. Ако слушате когото и да е от съвремененните бързи метъл китаристи, бъдете сигурни, че ценни минути от неговото изпълнение са взети назаем от DVD на Пол "Intense Rock".

Гилбърт е известен и като заклет почитател на китарите Ibanez, дори е участвал в измислянето на дизайна на над 15 различни PGM знакови модели през годините.

Китарният аксмен се присъединява към легендарните китаристи Джо Сатриани и Джон Петручи за турнето на проекта G3 в Северна Америка през 2007. Тогава е буквално пометен от ентусиазма на публиката към неговата солова музика. Което пък го вдъхновява да прави повече... солова музика, обикаляйки света със свои собствени турнета. Оттогава насетне Пол е изнесъл с бенда си повече от 125 шоута в Европа, Япония и Америка.

Страстта му към музиката, китарата и преподаването като че ли с времето се задълбочава все повече и повече.

Очаквайте още изненади в рубриката "Спечели с MySound.bg" буквално след часове.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички