Кой спечели фланелките с логото на Exit 2010


Кой спечели фланелките с логото на Exit 2010

5411

Бойко Димитров и Любомира Марева са щастливците, които отнасят по една маркова тениска с логото на "Exit" 2010 от извънаредното издание на "Спечели с "MySound.bg", организирано с помощта на "United Partners", представящи фестивала в България.

Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията.

Те бяха сред правилно отговорилите на поставения въпрос: къде точно в Нови Сад се провежда фестивалът "Exit"?

Вярното е: Петроварадинската крепост.

Механизмът как точно двамата да получат придобовките си, ще бъде уточнен до часове, а късметлиите ще бъдат информирани своевременно.

В случай, че възнамеряват да присъстват на самия фестивал, е възможно да вземат фланелките от организаторите, на място там. Ако ли не, ще предложим друг вариант, тъй като Бойко е от Свищов, а Любомира - от Велико Търново.  

Както "MySound.bg" вече нееднократно информира, 11-о издание на най-големия музикален фестивал в Югоизточна Европа ще се проведе в Петроварадинската крепост в Нови Сад между 8 и 11 юли.

Пълният лайн-ъп и подробности около събитието - на: www.eng.exitfest.org.

На всички останали участници в надпреварата пожелаваме здраве, упоритост и успех.

“Спечели с ”MySound.bg” продължава!

Не пропускайте златния шанс да се озовете на концерта на Масив Атак (MassiveAttack ) в столичната зала "Фестивална" на 15 юли!

Определяни като най-могъщите творци на промяната в комбинирането на стилове през 90-е, две десетилетия по-късно Робърт Дел Ная (известен като 3D) и Грант Маршал (кратко и ясно - Daddy G) ни канят на пътуване в музикална вселена без граници.

Пресечната точка е островът "Heligoland" – мистериозното заглавие на най-новия им едноименен албум, който с излизането си преди броени месеци развълнува тълпите след 7-годишното отсъствие на Масив Атак от сцената.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички