Кой спечели покана за концерта на Soviet Soviet


Кой спечели покана за концерта на Soviet Soviet

3680

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на нашите приятели, организиращи популярния фестивал "Аларма Пънк Джаз". Надпреварата бе за два пропуска, осигуряващи безплатен вход за концерта на Совиет Совиет (Soviet Soviet). Италианското пост рок трио ще свири в столичното кино "Влайкова" от 21.00 ч. утре, 5 март.

Победителите са Владимир Иванов и Александър Методиев.

Техните имена бяха изтеглени в редакцията на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя българска група подгряваше Soviet Soviet на концерта им у нас на 1 юни миналата година?

Вярното е: Ксетофон.

На късметлиите - честито

Совиет Совиет са Андреа Джиомети – фронтмен и басист, Алесандро Костантини – китарист и Алесандро Фери – барабани. Сформирани са в Пезаро, откъдето е родом и Росини, и от 2009 насам концертират из цяла Европа.

Свирили са заедно с елекро-уейвърите Frank (Just Frank), с които имат и съвместно издадена плоча, както и с бащите на италианския пънк-джаз Zu.

Концертът е част от пролетната пост-пънк-инди-алтърнатив серия на "Аларма" в кино "Влайкова", която е паралелна програма на седмия "Аларма Пънк Джаз Фест" и вкючва още концертите на синт-поп дуото Kimiko от Загреб (на 23 март) и на немските инди-рокери Featuring Yourself (на 4 април).

Както вече съобщихме, Рамбо Амадеус (Rambo Amadeus) (роден под името Антоние Пушич в Котор през 1963) - култова фигура не само за цяла бивша Югославия, но и в по-широкоглоблен план, също ще бъде специален гост на популярния радиофестивал.

Още - на:

www.myspace.com/sovietsoviet

www.facebook.com/alarmapunkjazzfest

www.bnr.bg

"Спечели с MySound.bg" продължава - пробвай късмета си в надпревара за безплатна покана за концерта на Блейз Бейли (Blaze Bayley), лична среща с бившия фронтмен на Айрън Мейдън (Iron Maiden) и неговата група, както и перце за китара от лимитираната серия с логото на вокалиста. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички