Кой спечели покана за първия концерт на Чилдрън Ъф Бодом у нас


Кой спечели покана за първия концерт на Чилдрън Ъф Бодом у нас

4562

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши!

То бе организирано от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" за два безплатни пропуска, осигуряващи вход за първия концерт на Чилдрън Ъф Бодом (Childen Of Bodom) в България.

Както MySound.bg нееднократно информира, събитието е в столичната зала "Универсиада" на 19 април.

Късметлиите са Ирис Райкова и Иван Хинов.

Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича вокалистът на групата?

Правилното е: Алекси Лайхо.

На печелившите - честито!

Екстремните финландци пристигат в България като част от световното си турне The Ugly World, представящо горещия им албум "Relentless Reckless Forever". Преди хедлайнърите у нас на сцената ще се качат и още две много здрави банди - Ensiferum (Финландия) и Machinae Supremacy от Швеция.

Чилдрън Ъф Бодом са брутална метъл машина. Групарите са много близки приятели помежду си, които споделят една и съща страст към музиката. Концертите им се разпродават по целия свят, но Чилдрън Ъф Бодом не се променят през годините – те са все така приятели, свирещи в мазето с най-искрената си любов и страст.

Създадени през 1993 от двама тийнейджъри, училищни дружки -  Алекси Лайхо (китари, вокали) и Яска Раатикайнен (барабани), Чилдрън Ъф Бодом са истинско семейство и днес.

Институция, основана на братство, на онази сплотяваща химия, за която много банди, с които са били заедно на турне, само могат да мечтаят.

 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички