Кой спечели покани за Live Music на ON! Fest (4G) 2011!


Кой спечели покани за Live Music на ON! Fest (4G) 2011!

4698

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на организаторите на първото издание на ON! Fest (4G) (16-18 септември) за два безплатни пропуска за Live Music на 16 септември.

Уникалният младежки фестивал, включващ модулите Stage ON!, Party ON!, Street ON!, Dance ON!, Technology ON! и Aniventure ON!, ще се състои в столичния Инфо Експо Център.  

Благодарим (и от името на организаторите) на всички за проявения ОГРОМЕН интерес към събитието (заслужава си!), както и за топлите думи, отправени към MySound.bg по принцип, а и заради надпреварата "Спечели с MySound.bg" - конкретно. За съжаление обаче късметлиите са само двама и те са:

Лъчезар Трайков и Пламен Хубенов.

Имената на тези юнаци - фенове на коравия саунд, бяха изтеглени на принципа на томболата в офиса на редакцията сред всички, дали правилен и навремен отговор на въпроса:

Как се нарича басистът на Napalm Death?

Вярното е: Shane Embury.

На печелившите честито!

Освен чуждестранните гости Napalm Death (на снимката) и Теръпи? (Therapy?), които пристигат у нас със съдействието на столичния клуб "Строежа", родните фенове ще могат да се изкефят на Светльо & The Legends и Бастардоломей (Bastardolomey) в шоуто същата вечер.

Както вече съобщихме, Napalm Death са пред издаване на петнайсетия си студиен албум през октомври, като е възможно да ударят първия му сингъл "Legacy Was Yesterday" у нас. "Очакваме концерта в България с нетърпение, София е добро място за свирене", казва китаристът Мич Харис (Mitch Harris).

Дискът ще се появи официално през октомври.

Бандата не е излизала от светлината на прожекторите - феновете й не спират да куфеят на видеото "On The Brink Of Extinction" към парчето от предишния проект "Time Waits For No Slave" (2009).

Кадрите на екстремните лидери перфектно миксват лайв силата на бандата с шокиращата човешка бруталност.

"Искахме да кажем, че процесът на еволюцията е нещо удивително, но също и да обърнем внимание на това, че като човешки същества, притежаваме и една такава способност - да помагаме, когато други същества страдат. С други думи, не просто да позволяваме законът на джунглата да ни диктува поведението ни" - с тези думи фронтменът Марк "Барни" Грийнуей (Mark "Barney" Greenway) обяснява посланието на парчето.

Видеото е снимано и монтирано от Daniel Brand с анимация от Danny Bacchus.

Виж го в официалния MySpace профил на бандата - на:

www.myspace.com/napalmdeath

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички