Кой спечели тридневна покана за B еst Fest


Кой спечели тридневна покана за B еst Fest

4135

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на организаторите на B'est Fest, които предоставиха шанс на двама от вас да спечелят безплатни ДВОЙНИ покани за събитието. Както вече огласихме, поредното издание на популярния румънски фестивал ще се състои на 6, 7 и 8 юли. Цели 7 сцени ще бъдат разположени в красивия парк "Тунари" (Tunari) на езерото Пасареа край столицата Букурещ.

А късметлиите са Наташа Димитрова и Бойко Димитров (без роднинска връзка, съвпадение на фамилиите), да им е честито!

Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В кой от дните на B'est Fest ще се състои гигът на Garbage?

Правилното е: в първия, 6 юли.

Гарбидж (Garbage) издадоха новия си, пети пореден албум - "Not Your Kind Оf People", през май. Това е първият студиен запис на четворката от 7 години насам след "Bleed Like Me" (2005). Дискът на алтърнатив рок формацията, на фронта на която е шотландката Шърли Менсън, чиито продажби в световен мащаб възлизат на над 17 млн. екцемпляра, се появи чрез нейния новооснован звукозаписен лейбъл Stunvolume. Проектът е първият в кариерата на състава, реализиран на място, различно от Мадисън, Уискънсин, където Гарбидж се сформираха през 1994.
  
B'est Fest е от онези големи интернационални музикални фестивали, които предлагат сцени с разнообразна в жанрово отношение музика, кътове за забавления, храна и всевъзможни атракции. Разнообразието от неща, които можете да правите, чуете и видите на събитие от подобен мащаб, е така голямо, че не може да намери аналог на територията на България. А Румъния е така близо като дестинация, че музикалните фенове заслужават да опитат истински качествено изживяване, случващо се при това в красив крайградски парк. В афиша на фестивала освен Гарбидж, са Пълп (Pulp), Royksopp, Booka Shade, Криейтър (Kreator), Dope D.O.D, Selah Sue, Анди Си (Andy C) и Стентън Уориърс (Stanton Warriors). А лайнъп-ът далеч не се изчерпва само с тях.

Не само музика, представена от топартисти, а и цяло изживяване с разнообразна съпътстваща програма предлага фестът: множество клубове, тераси с развлечения, ресторанти, кътове за бързо хапване, байк зона, екологично селище и още множество любопитни атракции.

Тази година организаторите правят специална промоция за своите интернационални посетители: купуват 3-дневен билет, срещу който могат да вземат със себе си още един човек БЕЗПЛАТНО.

БИЛЕТИ:

3-дневен фестивален билет: 60 EURO (265 RON)
1-дневен фестивален билет: 28 EURO (125 RON)
Ваучер за къмпинга: 2.50 EURO (10 RON)

Билети може да си купите от тук:
https://shop.ticketpro.bg/bg/Event/Detail/850/b-estfest-2012


Видео трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=82oGO42MeCo&feature=youtu.be
http://youtu.be/6dFpiz5N8zQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички