Конкурент останаха без китариста си!


Конкурент останаха без китариста си!

6116

Три години след включването си в състава на българската рок банда Конкурент, китаристът Марин Бежанов вече не е част от състава.

След като взе участие в многобройните концерти на групата през годините и даде приноса си като композитор за новия албум на Конкурент, Марин не е сред нейните редици.

Ето как той коментира случилото се:

“Свиренето в Конкурент беше изключително ангажиращо, а не можех да се издържам от музика и това обезсмисляше труда ми. Вече не се чувствах щастлив и най-логично беше да напусна.

С групата се разделихме съвсем нормално и се надявам да запазим добри отношения. Не съм се карал с никого, а и не смятам, че е имало за какво. Винаги съм бил коректен към тях и съвестно съм изпълнявал задълженията си. Сега съм се насочил към друга професия.

Много съм разочарован от това, че медиите и промоутърите налагат чуждите изпълнители, а младите музиканти, като мен, не получават подкрепа в собствената си страна! За нас няма истинска сцена – искаме да работим, да се доказваме, а никой не ни дава този шанс. А все пак човек трябва да отстоява ценностите си и да има някакво достойнство.

Няма да се предам и ще продължавам да правя музика. Оборудвах си малко, скромно студио, в което да реализирам идеите си. Пуснах и сайт, където да ги публикувам (http://www.marinbezhanov.com).

Каквото зависи от мен го правя и ще го правя, но без сериозен продуцент, какъвто засега нямам, моите неща ще си останат само няколко mp3-ки в уеб сайта на някой си Марин Бежанов – китарист.”

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички